Lisanne Spaander

Lisanne Spaander en Marco BorsatoLisanne Spaander heeft zangles gehad van Pia Douwes, opgetreden met Jeff Zwart, Claudia de Breij, Syb van der Ploeg en Jeroen van der Boom en stond in maart 2016 als klap op de vuurpijl voor 17.500 man in een uitverkochte Ziggo Dome met Marco Borsato.
Doorgebroken bij het grote publiek met de emotionele single Vechtersbaas zet het jonge talent Lisanne Spaander nu de volgende stap met de 6 tracks tellende EP Mijn Strijd. Zes nummers waarop ze laat horen dat ze een talent voor de toekomst is. Het nog maar jonge leven van Lisanne Spaander laveerde de afgelopen twee jaar tussen diepe dalen en hoge pieken. In oktober 2014 werd het Ewings sarcoom bij haar ontdekt; Botkanker. De diagnose maakt een enorme impact op het leven van de destijds 16-jarige Lisanne, die om zichzelf te kunnen uiten haar toevlucht zoekt in de muziek. Het zelfgeschreven Vechtersbaas is het resultaat. “Het liedje heeft me kracht gegeven en ik hoop dat het ook anderen die in dezelfde situatie zitten kracht geeft”, aldus Lisanne.

Lisanne neemt jullie mee naar haar jaar ziek zijn en ondersteunt haar verhaal met haar 6 nummers van haar album: mijn strijd

Andere artiesten die zich ook inzetten voor het goede doel

Marc de Hond bij Theater for Life

Marc de Hond

Monique Winkel - Theater for Life

Monique Winkel

Concertgebouw Kamerorkest bij Theater for Life

Concertgebouw Kamerorkest

Michiel Borstlap - Theater for Life

Michiel Borstlap

Menno de Bree

Dominic Seldis

DJ ENO-C

Ahmad Joudeh