Michiel Borstlap

Michiel BorstlapPianist en componist Michiel Borstlap staat bekend als een groot verteller, vanwege de ruimte die hij tussen de noten laat. “De schaduw tussen twee noten is een plek waar ik mij graag begeef”, zegt hij hier zelf over. Zijn ruim dertigjarige carrière is gevuld met hoogtepunten. Vooral tijdens zijn unieke soloconcerten weet hij het publiek te raken met adembenemende klanken.

In 2017 bracht Borstlap een nieuw solo-album uit: Velvet, met daarop opnames van zijn allereerste piano optreden. Dit instrument was ook de basis van het geluidssculptuur ‘Audire et Videre I’. Dit is een geluidssculptuur gemaakt in opdracht van (en te bewonderen in) Museum de Fundatie.

Op 12 februari kun je Michiel live aanschouwen in het DeLaMar Theater tijdens Theater for Life. Hier zal hij uiteraard een aantal nummers van zijn nieuwe album ten gehore brengen. Liefhebbers die hierna graag meer willen horen van Borstlap kunnen hun hart ophalen: op 8 april is de pianist weer in Amsterdam. Dan geeft hij een concert in Paradiso.

ANDERE ARTIESTEN DIE ZICH OOK INZETTEN VOOR HET GOEDE DOEL

Marc de Hond bij Theater for Life

Marc de Hond

Lisanne Spaander bij Theater for Life

Lisanne Spaander

Pieter Litjens

Concertgebouw Kamerorkest bij Theater for Life

Concertgebouw Kamerorkest

Dominic Seldis

Menno de Bree

DJ-ENO-C

Ahmad Joudeh